Ich bin Humanoid

Dagen i ära så är det första dagen på jullovet, vilket är så snuskigt skönt att det inte går att beskriva i ord.
Satt dock fast i trekvart för att bussen körde i diket, frös knäna av mig och trodde vi skulle dö där. Hahah, nej men nästan i alla fall. Känns dråpligt att jag på busstationen tänkte: ”undra hur det är att köra i diket med bussen…” i och med att bussen igår höll på att fastna i diket. Och vips så händer detta. Kändes coolt. Kunde inte låta bli att skratta de första tio minuterna vi satt fast, men sedan blev det vara kallt och mina ben gjorde ont igen. På tal om det måste jag någon dag, om det fortsätter och blir ännu värre, kolla vad fan det är för fel på mina ben. Har en läskig smärta i dem mest hela tiden. Tänk träning/växtvärk, fast ändå inte samma smärta utan en VÄRRE. Aja.

Diplom är införskaffat, bara för att vårat lag var bäst på ”jeopardy” som vår svensklärare hade knåpat ihop, nytt busskort och pepparkakshusbygge är avklarat – dock utan vinst, men fan vad snyggt det var! Det har varit en helt okej dag, men allting är fortfarande tungt och samtidigt som jag är så glad över att ha lov och kunna få bearbeta hela mig själv så bävar jag samtidigt för att vara hemma så länge utan avbrott. Skolan är ändå en chans att få andas ut från hemmet och alla problem, det får mig att avleda tankarna. Nu har jag inget som avleder tankarna och jag har redan ångest och panik, och det har gått sex och en halv timme på jullovet. Det bådar inte gott.

Det som ger mig jag-vill-springa-till-jag-dör-känslor är att jag nu endast kommer gå att tänka på min lillasysters cancer, mitt missnöje till mig själv, alla bråk inom familjen, känna panik över allting helt enkelt och jag är inte säker på att jullovet kommer vara så bra trots allt. Det finns dagar då allting är perfekt och jag undrar vad fan jag klagar över, men andra dagar så ligger man och gråter som en styckad gnu över allt och ingenting. Det värsta är nog denna jävla ångest och panik som helt plötsligt kommer smygande, och det kan vara vart fan som helst. Hemma, i skolan, på bussen, på promenaden, under tiden jag sover, när som helst. Oftast vet jag inte ens varför det blir så, och det värsta är att jag inte kan eller vill berätta om det här hemma. Vår familj är redan så sönder den kan bli i och med att min syster är döende och att jag diagnostiserats med diverse skit. Att tala om att jag får ångest och panik helt plötsligt skulle bara leda till mer skit, och det kommer en dag då jag kommer gå till en psykiatriker – när jag själv fått bearbeta detta lite till. Att tala med dig, kära kurator, hjälper inte alltid i och med att vi gör det via nätet.

Haha, jag låter så patetisk och det är jag också. Låter som jag springer till läkaren för det lilla minsta, men lever man med en syster som är döende i cancer så blir det per automatik att man gör det för att man vet hur jävligt det är. Önskar bara att någon kunde förstå det, men icke. Det är jobbigt och jag erkänner det.

Ikväll har jag en tycka synd om mig själv kväll, jag vet att jag kommer börja gråta när som helst. Det är så mycket som bubblar inom mig som vill ut, jag håller på att bli galen, det är FÖR MÅNGA tankar och jag orkar inte. Jag vill gråta, känner att det är nära men ändå så långt borta. Vad fan… Dagen började ju så bra. Måste jag ha min djävla hjärna med dess förbannade tankar?!

Det är för fan inte synd om mig, varför är jag ändå såhär?!

Annonser

Om Icka

Tjugo år, bor i Roslagen. Man kan sammanfatta innehållet här till; tankar, vardagsliv, studentliv, läxor, lärargrejer, fotografier, Tokio Hotel och Lady Gaga, sorg, glädje, lycka, existensiell ångest, drömmar, reseförhoppningar, Berlin, åsikter, ilska, texter, böcker och annat som "tillhör mig".

Publicerat på december 21, 2010, i Allmänt, Tankar. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: