I’m such a sad, sad sight. It’s such a cold, cold night

Åter har jag inte gjort ett skit idag. Är fantastiskt kär i låten Screamin’ med, hör och häpna, TOKIO HOTEL. Hahah, herregud. Men låten ger sådan otrolig kraft till en nörd som mig. Snart har jag varit trogen till dem i EXAKT fem år. Alldeles fantastiska grejer det där.

Nej, men… Jag är helt orkeslös. Känner mig hur hemsk som helst som inte håller mig uppdaterad på diverse sajter där man är medlem, för att vara social över nätet. Men nu när MSN bajsat sönder sig så orkar jag inte, och det är lite ångestfyllt må jag säga. Detta är även den enda chans att få vara med min familj ordentligt innan skolan börjar, och det där var jävla motsägelsefullt för att komma från mig då jag brukar dra mig undan från dem. Äh, jag vet inte. Känns som om jag är skyldig dem detta, men samtidigt så tar vännerna stryk då jag inte uppenbarar mig för dem heller, vilket i sin tur gör att det känns som om dem tror att jag bara skiter i dem även fast jag inte gör det. Så sjukt vad Internet skapar för problem egentligen. Gud, vill dra något gammalt över mig och sova bort allt. Eheh. Vill lägga ner Internet och datorer helt ibland, men det går ju inte heller. Sjuka IT-värld!

Borde sova. Tidigt imorgon igen.

Annonser

Om Icka

Tjugo år, bor i Roslagen. Man kan sammanfatta innehållet här till; tankar, vardagsliv, studentliv, läxor, lärargrejer, fotografier, Tokio Hotel och Lady Gaga, sorg, glädje, lycka, existensiell ångest, drömmar, reseförhoppningar, Berlin, åsikter, ilska, texter, böcker och annat som "tillhör mig".

Publicerat på januari 6, 2011, i Allmänt, Tankar. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: