And everything you love will burn up in the light

Trots att jag är grå och tråkig tycker tydligen människor att jag ska bli deras privata hora. Det är ju lite fint om man ska se det på det viset. Idag är det andra gången jag får en förfrågan på om jag vill ställa upp på privata modellbilder, där jag får visa så mycket de vill och utan ansikte om det är så. Mot betalning dessutom. Allt mellan 1000-3500 svenska riksdaler har jag blivit erbjuden, och jag blir så arg. Tror dem att jag inte har något liv? Att jag är så bekräftelseberoende? Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Blir nog en kombination.

Sitter nu i alla fall och är go i huvudet efter promenerande med en god bok och musik i öronen. Och med datorn i knäet än så länge då, men det räknas inte. Änglarnas syster är det som ska läsas nu, och den fick jag för ett tag sedan låna av finaste Mel. Då var den underbar, och nu råkade jag trilla över den på biblioteket igen så jag var tvungen att låna den igen. Svarar på brev gör jag också, och nu kom jag på att frimärket ligger kvar i jackfickan. Jobbigt värre.

Nej, nu ska jag fortsätta läsa och sedan sova. Jag är trött.

Annonser

Om Icka

Tjugo år, bor i Roslagen. Man kan sammanfatta innehållet här till; tankar, vardagsliv, studentliv, läxor, lärargrejer, fotografier, Tokio Hotel och Lady Gaga, sorg, glädje, lycka, existensiell ångest, drömmar, reseförhoppningar, Berlin, åsikter, ilska, texter, böcker och annat som "tillhör mig".

Publicerat på februari 5, 2011, i Allmänt, Tankar. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Änglarnas Syster är ungefär bäst ever. :3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: