Var var du när dem dömde mig? Var var du när jag tog mitt straff? Du som alltid har försvarat idioter

Nu jävlar har jag och mina hjärnspöken och sjuttioelva personligheter (<- okej, det där var till 52% skämt…….) till 90% tagit påsklov! Dock går det inte förneka det faktum att jag har läxor i engelska, filosofi, psykologi, estetisk verksamhet, affärsjuridik, tyska, näringslära, religion, projektarbete och eventuellt naturkunskap. Så det är väl vad de resterande tio procenten ska gå åt till. Förstår inte riktigt hur jag ska hinna, som den ostrukturerade jävel jag är och jag lär säkert få en ångestattack i mitten av veckan av att jag inte ens börjat med något. Så brukar det vara. Men jag tänker ändå sova mycket och länge det här lovet, för det har jag fan inte gjort på ganska länge.

Har känt mig helt ”off” hela veckan, trots att jag bara haft två skoldagar och idag var en sådan dag då jag skulle kunnat gråta inför allihop på hela skolan. Vilket Jens påpekade, haha. Men det är bara detaljer. Drömde inatt om lillasyster, att hon var på sjukhuset och gjorde helkroppsröntgen igen och en massa jäkla prover – sådant som hon gör en gång i månaden, eller varannan. Allting flöt på som vanligt ett tag till en dag då hon åter var på ett läkarbesök, ett sådant då de bara informerar om behandlingsplanen. Denna gång sade de att behandlingen inte hjälpte, att hon hade blivit värre och att de därför valt att avsluta hennes behandling. Att hon hade ett år kvar att leva… DET VAR DEN VÄRSTA JÄVLA DRÖM NÅGONSIN. Vaknade av panikgråt och bokstavligen flög nerför trappen, in till Micki för att se att hon levde och sedan in till mamma och pappa för att se om det hela var sant. Det var det ju som tur inte, men jag har gått och tänkt på det hela dagen. Därav min ”fuck-off-jag-ska-gråta” attityd hela dagen. Tänk om det kommer komma en dag då läkarna säger så? Att de ger upp Mikaela och hela hennes sjukdom för att det inte går längre, att den inte biter på henne? Okej, det gör den ju inte på sätt och vis, den bromsar bara hela grejen typ.
Jag är ärligt talat jävligt rädd just nu. Jag vet att jag överanalyserar allt, att jag inte borde tänka så utan leva i nuet, tänka på det som händer nu och att hon faktiskt mår bra trots omständigheterna. Men det är svårt, svårt som fan.

Känner mig sämst som dotter, som syster, som vän, som människa, som den fjärt i rymden och universum jag är i det stora hela. Går runt som en levande död och tar allt för givet, det är så det känns som. Det stämmer säkert också, vågar bara inte fråga. Är för feg för den hemska sanningen. Backade till och med ur läkarbesök endast gällande utskrivning av allergi- och värktabletter utan anledning. Börjar undra vad fan det är för fel på mig, men samtidigt är jag för frisk på alla sätt och vis för att få hjälp. Vad som sägs i alla fall.

MÄN JA’ Ä’ INTÄ BITTÄÄRRR. Indra kanske är med valpar i alla fall, och det är fan underbart! Åtminstone börjar hon bli fet som en ko, och inte har hon fått mer mat än normalt i alla fall! Käkar en deciliter torrfoder om dagen den jäveln. Dock är det endast normalt, men i alla fall. Skulle vara bäst ever om hon fick små Indra-busisar! Och pappa är helt inne på att skaffa en Cane Corso också, så Tess (min lilla (stora) fjärt) får en kompis. Jag är på! Underbar ras är det, det vet jag av erfarenhet. *gammalkärring*

Annonser

Om Icka

Tjugo år, bor i Roslagen. Man kan sammanfatta innehållet här till; tankar, vardagsliv, studentliv, läxor, lärargrejer, fotografier, Tokio Hotel och Lady Gaga, sorg, glädje, lycka, existensiell ångest, drömmar, reseförhoppningar, Berlin, åsikter, ilska, texter, böcker och annat som "tillhör mig".

Publicerat på april 21, 2011, i Allmänt. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag tror faktiskt inte att de skulle ge upp. Jag hoppas verkligen inte det.

    OCH DU ÄR INTE SÄMST. Tro aldrig det, dumma flicka. Det är ju det jag försöker säga – oavsett hur lite eller mycket du hör av dig så är du ändå världens bästa Icka och världens bästa vän.
    Jag tycker din far kan donera en hund till mig.

  2. Tror inte det heller. Eller hopps inte det. Men det känns som det ibland. :c

    MEN JO. Fast du är söt och jag tycker om dig en massa. Du är världens bästa Mel som gör allting så mycket bättre! Du är bäst.
    Jag tycker du har rätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: