För sent för Edelweiß..

Sitter och önskar att Håkan Hellström var my cup of tea.. Hans texter är underbara, men rösten.. Nej! Jag vill verkligen, verkligen tycka om honom! Okej, för sent för Edelweiß är jävla bra och det är hans röst också. Men bara i den låten och.. EEEEH. D: Äsch.

Är emo igen. Jag är emo, mitt humör är emo, mina känslor är emo, jag är emo rakt igenom! (OBSOBSOBS: jag orkar inte bry mig om att hävda att emo är en musikstil. I’M GIVING UP, det får vara vad fan det vill) Jag vill att skolan ska vara över nu. Jag ORKAR INTE. Cp.

Und hey! Fick veta att jag är nötallergiker och känslig mot gluten idag också! Det förklarar mycket, men nu är jag fan trött på det här. Kommer vara allergisk/känslig mot ALLT innan jag är tjugofem om det fortsätter såhär. Aja, kan tacka syrrans läkare för detta. Tänk om jag dött?! Haha, komiskt.

Prutt. Tänker gå och lägga mig nu. G’night.

Annonser

Om Icka

Tjugo år, bor i Roslagen. Man kan sammanfatta innehållet här till; tankar, vardagsliv, studentliv, läxor, lärargrejer, fotografier, Tokio Hotel och Lady Gaga, sorg, glädje, lycka, existensiell ångest, drömmar, reseförhoppningar, Berlin, åsikter, ilska, texter, böcker och annat som "tillhör mig".

Publicerat på maj 11, 2011, i Allmänt. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: