I need it all

Idag var bäst, men ändå sämst. Jag tog mig i kragen och for iväg på den där jävla hundutställningen, och tur var väl det! Edina, en av mina dumma jävlar (Indra är bäst), kom etta i sin klass med HP och att hon sedan kom femma i finalen är ju bara att glömma bort. Det regnade, tänk er hur en fjollig Chihuahua ser ut då… Ja, skakar som ett asplöv, kisar med ögonen, öronen hänger som markiser och hon såg allmänt fucked up ut. Och så skulle hon självklart snorka. MEN FAN! Vi kom  etta med HP och jag fick pris för bästa handler i den gruppen, det är fan coolt. Dock står jag fast vid att hundutställningar är överskattade.

Well. Feber har jag också till råga på allt och mår allmänt cp. Min mage är fortfarande läskig och hamnar det någonting i den är risken stor att det kommer upp igen. BWÄÄÄÄÄÄÄÄH. Nu ska jag skriva psykologi (ni anar inte hur lång tid det tog innan det stod psykologi).

Annonser

Om Icka

Tjugo år, bor i Roslagen. Man kan sammanfatta innehållet här till; tankar, vardagsliv, studentliv, läxor, lärargrejer, fotografier, Tokio Hotel och Lady Gaga, sorg, glädje, lycka, existensiell ångest, drömmar, reseförhoppningar, Berlin, åsikter, ilska, texter, böcker och annat som "tillhör mig".

Publicerat på maj 15, 2011, i Allmänt. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: