Marry the night

Kära tomten,
Jag har varit en snäll flicka och ätit mina grönsaker i tid och otid.. Kan jag inte få en gnu nu då?
Kram från Icka.

Håhå. Skämt åsido (nej, jag har ju faktiskt ätit mina grönsaker?), jag är just nu så trött att jag skulle kunna skita på mig om jag varit skitnödig. Har alltså ingen styrsel på mina muskler. Är lite ledsen i ögat över att Ginza.se mobbar mig med sina smsavier och säger att Lady Gaga’s Born this way (det nya albumet) ligger på posten och väntar på mig, samt att H&M gör likadant. FÅR JU INTE STUDIEBIDRAGET FÖRRÄN PÅ TISDAG! Kunde de inte vänta till på måndag åtminstone? Som tröst sitter jag och spotifyar de fem låtar jag kan lyssna på utan att ha spotify premium, bara för att jag inte har råd. Just nu går Marry The Night flitigt för den som vill veta. Dock blev det reklam nu. <///////////3 Måste säga att texten till Gagas låt Hair är genialisk. Jag älskar den.

På fredag är det betygssättning och jag har en halv uppgift kvar att göra. Känner mig ganska duktig som klarade det här ändå! Ska tagga som en apa till studenten nu och gå ut med huvudet högt (haha?). Kommer ju gråta som ett barn. Måste påminna mig själv om att köpa ett gosedjursälg till tyskaläraren!(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Annonser

Om Icka

Tjugo år, bor i Roslagen. Man kan sammanfatta innehållet här till; tankar, vardagsliv, studentliv, läxor, lärargrejer, fotografier, Tokio Hotel och Lady Gaga, sorg, glädje, lycka, existensiell ångest, drömmar, reseförhoppningar, Berlin, åsikter, ilska, texter, böcker och annat som "tillhör mig".

Publicerat på maj 25, 2011, i Allmänt. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: