Unicorns, I love them. Unicorns, I love them. Unicorns, I love them (xMassa)

ALLA BORDE LYSSNA PÅ DENNA FÖR ATT HÖRA INLÄGGETS TITEL

Är ganska nyligen hemkommen från världens finaste Mel efter att ha fått äran att vara där sedan igår eftermiddag. Den kvinnan är världsbäst och jag har bara en enda sak i hela vida världen att tacka Centralskolan (världens pissigaste högstadie) för – och det är för att den såg till att världens finaste, vackraste, underbaraste och allt positivt-i-världen-kvinna och jag möttes. Och trots att dessa tre år på gymnasiet, som nu är slut dock, hatat oss och sett till att vi ej kunnat ses lika ofta som då – så är hon fortfarande här. Hon är kvar. Hon övergav mig ej eller försvann ej och jag kan VERKLIGEN aldrig uttrycka mig i ord över hur förbannat cpglad jag är över det. Ich bin nich’ ich wenn du nich’ bei mir bist. Jag behöver henne, hon är kvar trots tre svåra år och jag är äckligt glad. Hon har åter introducerat tumblr för mig, som jag övergav, men nu ska återuppta. Hon visade mig VÄRLDENS BÄSTA YOUTUBESERIE (ni får klicka på länken själva), jag fick se en av världens bästa filmer och vi bakade en massamassa, varav hon lärde mig att göra karameller. Dock lite stressigt och jag var kanske ej den piggaste vid sisådär halv två på natten – but we fucking did it! Och jävlar vad gott allt blev. Vi pratade massamassa, dock är mitt prat lite ringrostigt så jag var nog ej den mest pratsamma, men det får åtgärdas nästa vecka då jag tänker våldgästa min finaste man och hennes mor igen! OCHOCHOCH årets första dopp (hör och häpna!) är avklarat! Dock var det så förbannat jävla kallt att jag säkert pissade på mig där i vattnet, inälvorna skrumpnade och föll av deras fästen och hela kroppen ville skrika rätt ut i ett knarkhögt Ronja Rövardottervrål. Men det är detaljer. Doppet är avklarat! I’m a fucking man. Sedan var jag tyvärr tvungen att åka hem, dock med ett löfte att som sagt komma tillbaka nästa vecka (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Idag, om en månad, får jag reda på mitt öde. Vilken linje/program jag kommer in på alltså. Ska ej förneka att jag är nervös, för det är jag. Så in i helvetes nervös. Jag vill verkligenverkligenverkligen komma in på juridiken, men kommer jag in på ämneslärarprogrammet (ingång engelska, åk. 7-9) blir jag så förbannat helvetes glad också! Jag är lite rädd inför vad som komma skall, men samtidigt känner jag mig mer pepp inför detta än på väldigt länge. Jag är liksom den enda i släkten – NÅGONSIN – som tagit mig såhär långt, förutom min ena faster för hon tog också studenten, men inget mer. Detta är liksom en balansgång, för nu är jag också livrädd för att sabba det här och ej bli mer än en truckförare på Holmen (no offense..), men samtidigt är det en enorm egoboost. Jag ska jävlar klara det här, vad jag än kommer in på. Jag har trots allt ej sökt någonting jag ej vill bli, så allting är lite hugget som stucket. I alla fall så kan jag ju passa på att avslöja för omvärlden vad jag sökt till, för det har jag nog ej sagt till någon alls, förutom om juridiken då.

  • Juridik, Stockolms universitet, i första val
  • Juridik, Uppsala universitet, i andra val
  • Socionomprogrammet, Stockholms universitet i tredje val
  • Psykologprogrammet, Stockholms universitet i fjärde val
  • Förskolelärarprogrammet, Stockholms universitet i femte val
  • Ämneslärarprogrammet med inriktning i grundskolans årskurs 7-9, ingång engelska, Stockholms universitet i sjätte val
  • Ämneslärarprogrammet med inriktning i grundskolans årskurs 7-9, ingång svenska, Stockholms universitet i sjunde val

Oh, well. Jag är nervös. Skiter det sig hoppar jag från vattentornet. DDDDDDDDDDDDDDDDD:

Nu ska jag i alla fall sova så jag kan möta morgondagen med ett leende på läpparna. Note to self: köp ett block, nagellack, en tidning, acnemedel, almanacka och äpplen.

Annonser

Om Icka

Tjugo år, bor i Roslagen. Man kan sammanfatta innehållet här till; tankar, vardagsliv, studentliv, läxor, lärargrejer, fotografier, Tokio Hotel och Lady Gaga, sorg, glädje, lycka, existensiell ångest, drömmar, reseförhoppningar, Berlin, åsikter, ilska, texter, böcker och annat som "tillhör mig".

Publicerat på juni 15, 2011, i Allmänt, Bilder. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: